Сестрата на вокалиста на Gravity Co Явор Захариев написа истината за

...
Сестрата на вокалиста на Gravity Co Явор Захариев написа истината за
Коментари Харесай

Сестрата на Явор Захариев с много силни думи и истината за неговата смърт

Сестрата на вокалиста на " Gravity Co " Явор Захариев написа истината за неговата гибел във Facebook. Ето редовете на Рая Крумова:

" Искаме да се обърнем и към тези, които побързаха да го нарекат " наркоман " или да подчертаят с огромни черни букви, че той е изгубил битката си с опиатите. Към тези, които с голяма лекост му сложиха този безвъзмезден етикет и не се замислиха, че това може да аргументи още повече болежка на хората, които го обичат. Точно към тези хора желаеме да се обърнем... Към всички тях и към всеки един по настрана. Ще ли е допустимо да си върнете думите обратно? Ще ли е допустимо да предъвчите тази гнусота и този буламач, които изплюхте? Ще ли е допустимо да да го сдъвчите добре и да го преглътнете, без да се задавите? Благодарим ви авансово.

На всички вас държим да кажем, че това не е следващата наркоманска история, която от първия миг ни нагнездихте принудително в главите, без даже да знаете какво тъкмо се е случило " по непотвърдени данни ".

По извънредно... и подчертаваме, по извънредно доказани данни, Явор не е имал опиати в тялото си. Абсолютно никакви. Явор е бил обичай... пребит от пердах и тялото му, което беше също толкоз чупливо, както и душата му не устоя ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР